1. (Source: nura-des, via arinaactually)

  2. Since my birth, my mother has made me happy without a price. Ya Allah, make her happy and guard her.

  3. Super Junior 슈퍼주니어_MAMACITA(아야야)_Music Video

    (Source: youtube.com)

  4. 1- Bubur kacang durian
2- Banana fritters with cheese
3- Kek batik chocolate with ice cream
@hungervalley
#instapic #weekends #instafood #foodporn #chocolate #makan2 #InstaMagAndroid

    1- Bubur kacang durian
    2- Banana fritters with cheese
    3- Kek batik chocolate with ice cream
    @hungervalley
    #instapic #weekends #instafood #foodporn #chocolate #makan2 #InstaMagAndroid

  5. 1- Mee ketam
2- Nasi, sayur kobis goreng, Sambal tumis dan sayur
3- Masak lemak daging salai
4- Buttermilk chicken
5- air
@hungervalley, Alam Avenue 2, Seksyen 1, Shah Alam. 
#InstaMagAndroid

    1- Mee ketam
    2- Nasi, sayur kobis goreng, Sambal tumis dan sayur
    3- Masak lemak daging salai
    4- Buttermilk chicken
    5- air
    @hungervalley, Alam Avenue 2, Seksyen 1, Shah Alam.
    #InstaMagAndroid

  6. Dari Shah Alam ke Wangsa Melawati. Gitulah Saturday yang hectic. Penat gila…Adoiiii. ni kat @misslilyshop . Singgah beli apa2 yang patut kt situ.. #eh #instapic #memories #instafriends #jenjalan

    Dari Shah Alam ke Wangsa Melawati. Gitulah Saturday yang hectic. Penat gila…Adoiiii. ni kat @misslilyshop . Singgah beli apa2 yang patut kt situ.. #eh #instapic #memories #instafriends #jenjalan

  7. Selesai shopping kat @shawlbyvsnow,  kita singgah makan kat @hungervalley. Jaraknya cuma selang beberapa buah kedai dari VSnow je. Pernah makan kt sini masa private iftar dengan #vsnowangels dulu. So, kami singgah lagi makan kat situ sebab makanannya serious memang sedap belaka. Paling recommended ialah masak lemak daging salai dan buttermilk chicken dia. Mee ketam pun marvelous. Nanti kita share gambar ya. Sebelum pulang, snap gambar kenangan dulu. 😊😊 #instagram #jenjalan #weekends #friends #sisterhood #happytime #ladies #memories

    Selesai shopping kat @shawlbyvsnow, kita singgah makan kat @hungervalley. Jaraknya cuma selang beberapa buah kedai dari VSnow je. Pernah makan kt sini masa private iftar dengan #vsnowangels dulu. So, kami singgah lagi makan kat situ sebab makanannya serious memang sedap belaka. Paling recommended ialah masak lemak daging salai dan buttermilk chicken dia. Mee ketam pun marvelous. Nanti kita share gambar ya. Sebelum pulang, snap gambar kenangan dulu. 😊😊 #instagram #jenjalan #weekends #friends #sisterhood #happytime #ladies #memories

  8. Aktiviti petang Sabtu; Shopping kat @shawlbyvsnow. Time ni dah selesai memilih , tinggal nak bayar je tapi macam biasa…snap a pic dulu. Heheh
#instapic #weekends #memories #activities #instagram #instashopping #shalwbyvsnowsupporter #shalwbyvsnow #vsnowangels

    Aktiviti petang Sabtu; Shopping kat @shawlbyvsnow. Time ni dah selesai memilih , tinggal nak bayar je tapi macam biasa…snap a pic dulu. Heheh
    #instapic #weekends #memories #activities #instagram #instashopping #shalwbyvsnowsupporter #shalwbyvsnow #vsnowangels

  9. Saturday - Sunday, Hulu Langat - Batang Berjuntai, Emerald green - orange peach. Satu yang sama…. MATRADERS. #weekends
#friends #wedding #jenjalan #instawedding #InstaMagAndroid #fotorus

    Saturday - Sunday, Hulu Langat - Batang Berjuntai, Emerald green - orange peach. Satu yang sama…. MATRADERS. #weekends
    #friends #wedding #jenjalan #instawedding #InstaMagAndroid #fotorus

  10. Tahniah buat Hanum dan Kudut. Semoga kekal selamanya. #instapic #weekends #instawedding #wedding

    Tahniah buat Hanum dan Kudut. Semoga kekal selamanya. #instapic #weekends #instawedding #wedding

avatar_128
Sharing daily life experience.
I love camera.
Page 1 of 47 NEXT

Following