1. #InstaMagAndroid

    #InstaMagAndroid

  2. First round tamat dengan jayanya. Nak buat second round tak @sallysamsaiman ? #klrayafest2014 #shopping #instashopping #weekends

    First round tamat dengan jayanya. Nak buat second round tak @sallysamsaiman ? #klrayafest2014 #shopping #instashopping #weekends

  3. Ikut orang perubatan pergi cari buku. Sepatah haram aku tak faham apa dorang cakap. Semua ada gy gist kat belakang ayat. Aku dengar je penuh tekun walau tak faham. Sebenarnya aku pun memang minat dengan bidang perubatan cuma bukan rezeki aku je. #cuti #medical #hematology #histology #bioperubatan #jenjalan #kedaibukukamal

    Ikut orang perubatan pergi cari buku. Sepatah haram aku tak faham apa dorang cakap. Semua ada gy gist kat belakang ayat. Aku dengar je penuh tekun walau tak faham. Sebenarnya aku pun memang minat dengan bidang perubatan cuma bukan rezeki aku je. #cuti #medical #hematology #histology #bioperubatan #jenjalan #kedaibukukamal

  4. First round ke booth @deqoya kita shopping dulu. Second round, time booth dh lapang sikit kita selfie pula sambil2 ramah mesra dgn aunty yg baik hati tu. I love #deQoya #vendeurfestival #vfmegalebaran #festivalterbaikmalaysia #weekends #shopping #instagram #instapic

    First round ke booth @deqoya kita shopping dulu. Second round, time booth dh lapang sikit kita selfie pula sambil2 ramah mesra dgn aunty yg baik hati tu. I love #deQoya #vendeurfestival #vfmegalebaran #festivalterbaikmalaysia #weekends #shopping #instagram #instapic

  5. Kegilaan shopping apakah ini? Isk isk isk…perempuan perempuan…nasib ni hasil 3 org punya shopping. Kalau sorg aku xtau la nak kata apa. Hahahaha 
@vendeurfestival #vendeurfestival #vfmegalebaran #festivalterbaikmalaysia #instapic #weekends #shopping #instashopping #syeerablouse #jenjalan #aidijuma #shalwbyvsnow #bellaammara #deQoya #byfatinsuhana #zanrias

    Kegilaan shopping apakah ini? Isk isk isk…perempuan perempuan…nasib ni hasil 3 org punya shopping. Kalau sorg aku xtau la nak kata apa. Hahahaha
    @vendeurfestival #vendeurfestival #vfmegalebaran #festivalterbaikmalaysia #instapic #weekends #shopping #instashopping #syeerablouse #jenjalan #aidijuma #shalwbyvsnow #bellaammara #deQoya #byfatinsuhana #zanrias

  6. Ikim.fm. Radio yang menjadi kegemaran aku since form 4 lagi. Saat itu aku baru tahu kewujudan radio berkonsep Islamik ni. Paling suka dgr waktu malam sehingga ke subuh. Sungguh tak pernah aku lepaskan utk dgr carta nasyid Ikim. Masa tu setiap hari jumaat jam 10pm. Gigih dgr sbb kump @inteamrecords selalu tercalon dlm carta. Sekarang dh 13 tahun berlalu dan sehingga kini aku tetap setia menjadi pendengar bila drive ke tmpt kerja. 
Tahniah Ikim.fm kerana bertahan sehingga kini malah semakin maju. Semoga terus kekal selamanya dan menjadi pilihan no.1 di Malaysia. #anniversary #ikimfm #radio #instapic #weekends #pilihanutamaanda

    Ikim.fm. Radio yang menjadi kegemaran aku since form 4 lagi. Saat itu aku baru tahu kewujudan radio berkonsep Islamik ni. Paling suka dgr waktu malam sehingga ke subuh. Sungguh tak pernah aku lepaskan utk dgr carta nasyid Ikim. Masa tu setiap hari jumaat jam 10pm. Gigih dgr sbb kump @inteamrecords selalu tercalon dlm carta. Sekarang dh 13 tahun berlalu dan sehingga kini aku tetap setia menjadi pendengar bila drive ke tmpt kerja.
    Tahniah Ikim.fm kerana bertahan sehingga kini malah semakin maju. Semoga terus kekal selamanya dan menjadi pilihan no.1 di Malaysia. #anniversary #ikimfm #radio #instapic #weekends #pilihanutamaanda

  7. Akan merindui lagi sorang adik praktikal kami. Sara…thanks banyak tolong kitorg ya. Ada umur ada jodoh kita jumpa lagi ya. #instapic #memories #instafriends #cicd #internship #kerja #instavideo #PhotoGrid

  8. Dorang ni tengah busy kacau bubur lambuk. Tak sabar nak tunggu buka puasa #buburlambuk #matrade #ramadhan #instapic

  9. Alhamdulillah, syukur ku pada Mu Ya Allah atas segala nikmat gembira yang Kau hadirkan dalam hidupku. Nikmat paling indah tatkala aku menginjak ke usia baru atas izin dariMu. Tiada lebih yang aku pinta melainkan agar Kau kurniakan juga nikmat gembira ini kepada semua insan yang aku kenali, walau jauh walau dekat, walau rapat atau tidak denganku. Kurniakan nikmat ini sama seperti yang Kau hadirkan buat diri ini. Andai ada yang bersedih, hilangkan lara mereka dan berikan kekuatan buat mereka.
    #sekiansesiluahanpagi

  10. Selfie dgn owner @deqoya. Harap dpt jumpa lagi kt #venduerfestival. Tak sabar nak shopping blouse lagi. Heheh #instapic #weekends #memories #igers

    Selfie dgn owner @deqoya. Harap dpt jumpa lagi kt #venduerfestival. Tak sabar nak shopping blouse lagi. Heheh #instapic #weekends #memories #igers

avatar_128
Sharing daily life experience.
I love camera.
Page 1 of 42 NEXT

Following