1. #selfie mak dan anak dipagi #raya2014. #vscocam #memories #instapic #grey #silver #turquoise #instagram

    #selfie mak dan anak dipagi #raya2014. #vscocam #memories #instapic #grey #silver #turquoise #instagram

  2. #ootd Hari Raya. Kurung moden scallop. VS Sateensilk in Turquoise Blue from @shawlbyvsnow. #VSnowRaya #vsnowangels #shawlbyvsnowsupporter #ShawlByVSnowLovers #aidilfitri #memories #instapic #grey

    #ootd Hari Raya. Kurung moden scallop. VS Sateensilk in Turquoise Blue from @shawlbyvsnow. #VSnowRaya #vsnowangels #shawlbyvsnowsupporter #ShawlByVSnowLovers #aidilfitri #memories #instapic #grey

  3. #throwback edisi sebelum raya. #photoshoot #raya #cicd . #instapic #instafaces. Ginilah rupa kejadian bila kami bergambar

    #throwback edisi sebelum raya. #photoshoot #raya #cicd . #instapic #instafaces. Ginilah rupa kejadian bila kami bergambar

  4. Lama sudah ku hajati, akhirnya tertunai juga hasrat hari ni. Alhamdulillah, ada geng kaki try makan ni memang best. Ko plan lama macam mana sekali pun, Inshaa Allah plan tu menjadi. yang penting kena sabar menunggu hari. Hari ni kami berbuka dgn patbingsu @ Caffè Benè. #instapic #memories #instafriends #patbingsu #strawberrybingsu #cookies&creambingsu #greenteabingsu #caffebene #solaris #instafood

    Lama sudah ku hajati, akhirnya tertunai juga hasrat hari ni. Alhamdulillah, ada geng kaki try makan ni memang best. Ko plan lama macam mana sekali pun, Inshaa Allah plan tu menjadi. yang penting kena sabar menunggu hari. Hari ni kami berbuka dgn patbingsu @ Caffè Benè. #instapic #memories #instafriends #patbingsu #strawberrybingsu #cookies&creambingsu #greenteabingsu #caffebene #solaris #instafood

  5. Kalau last week #cicd #iftar , hari ini CICD #raya pula. Walau masih tak dapat berkumpul bersama anggaplah ini sebagai hadiah buat yang tak dapar join photo session ni. Kali ini proper sikit sbb ada monopod. 
Selamat Hari Raya Aidilfitri semua. #instapic #memories #instafriends #cicd #syawal #instagram #instafaces #purpleday #matrade  (at CICD)

    Kalau last week #cicd #iftar , hari ini CICD #raya pula. Walau masih tak dapat berkumpul bersama anggaplah ini sebagai hadiah buat yang tak dapar join photo session ni. Kali ini proper sikit sbb ada monopod.
    Selamat Hari Raya Aidilfitri semua. #instapic #memories #instafriends #cicd #syawal #instagram #instafaces #purpleday #matrade (at CICD)

  6. #InstaMagAndroid

    #InstaMagAndroid

  7. First round tamat dengan jayanya. Nak buat second round tak @sallysamsaiman ? #klrayafest2014 #shopping #instashopping #weekends

    First round tamat dengan jayanya. Nak buat second round tak @sallysamsaiman ? #klrayafest2014 #shopping #instashopping #weekends

  8. Ikut orang perubatan pergi cari buku. Sepatah haram aku tak faham apa dorang cakap. Semua ada gy gist kat belakang ayat. Aku dengar je penuh tekun walau tak faham. Sebenarnya aku pun memang minat dengan bidang perubatan cuma bukan rezeki aku je. #cuti #medical #hematology #histology #bioperubatan #jenjalan #kedaibukukamal

    Ikut orang perubatan pergi cari buku. Sepatah haram aku tak faham apa dorang cakap. Semua ada gy gist kat belakang ayat. Aku dengar je penuh tekun walau tak faham. Sebenarnya aku pun memang minat dengan bidang perubatan cuma bukan rezeki aku je. #cuti #medical #hematology #histology #bioperubatan #jenjalan #kedaibukukamal

avatar_128
Sharing daily life experience.
I love camera.
Page 1 of 43 NEXT

Following