1. Adik-adik kita dah tauliah oiii. Tahniah @haziqahfatihah & Marylene. Eh.. Lt M Haziqah Fatihah, Lt M Marylene Randai. Ke…nak kena panggil puan? #eh hahaha. #instapic #memories #instafriends #cicd #upnm #internship #dahtauliahadikadikkita

    Adik-adik kita dah tauliah oiii. Tahniah @haziqahfatihah & Marylene. Eh.. Lt M Haziqah Fatihah, Lt M Marylene Randai. Ke…nak kena panggil puan? #eh hahaha. #instapic #memories #instafriends #cicd #upnm #internship #dahtauliahadikadikkita

  2. My sweetheart #ilovemymum #instapic #family #loyal #love #smile #lovely #igers

    My sweetheart #ilovemymum #instapic #family #loyal #love #smile #lovely #igers

  3. dawahteam:

If the woman is free to show her body, then why isn’t she free to cover it? #Hijab

    dawahteam:

    If the woman is free to show her body, then why isn’t she free to cover it? #Hijab

    (via formyummah)

  4. "I want to tell you I miss you so bad, ah but I told Allah instead"

    - 4:23am (via ah-you-fancy-huh)

    (via formyummah)

  5. "God often removes a person from your life for your protection. Think about that before you go running after them."

  6. Happy birthday August babies #celebration #anniversary #birthday #cicd #chocolate #memories #instapic #instagram #instafood #foodporn

    Happy birthday August babies #celebration #anniversary #birthday #cicd #chocolate #memories #instapic #instagram #instafood #foodporn

  7. Nothing much to say. 
Hanya mampu berdoa dan berharap segala urusan dan proses pengurusan jenazah akan berjalan lancar. 
#PrayForMH17

    Nothing much to say.
    Hanya mampu berdoa dan berharap segala urusan dan proses pengurusan jenazah akan berjalan lancar.
    #PrayForMH17

  8. Atas permintaan Kak Hello Kitty, kita up satu gambar feat Payung Gedik Pn Aida Z. Walau time ni boss dah start enjin keta, kitorang rilek je amik gambor lagi. Payung ni kan prop wajib #GengTerjah
Sayang sikit sebab tak sempat nak posing sakan tahun ni dengan payung cantik begini. #GengTerjahBerayaVol2
#raya2014 #syawal #memories #instapic #instagram #instafriends #cicd #vscocam

    Atas permintaan Kak Hello Kitty, kita up satu gambar feat Payung Gedik Pn Aida Z. Walau time ni boss dah start enjin keta, kitorang rilek je amik gambor lagi. Payung ni kan prop wajib #GengTerjah
    Sayang sikit sebab tak sempat nak posing sakan tahun ni dengan payung cantik begini. #GengTerjahBerayaVol2
    #raya2014 #syawal #memories #instapic #instagram #instafriends #cicd #vscocam

  9. #vscocam

    #vscocam

  10. Kami #teamrendang.πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ 
Cantik je susunan berdiri kami berlima. Sama tinggi sama saiz. Gitu.. #eh? Hahahah
#instapic #memories #instafriends #cicd #GengTerjahBerayaVol2 #instagram #raya2014 #syawal

    Kami #teamrendang.πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
    Cantik je susunan berdiri kami berlima. Sama tinggi sama saiz. Gitu.. #eh? Hahahah
    #instapic #memories #instafriends #cicd #GengTerjahBerayaVol2 #instagram #raya2014 #syawal

avatar_128
Sharing daily life experience.
I love camera.
Page 1 of 46 NEXT

Following